Егоистичните гаджета са трудно разпознаваеми, защото много добре играят ролята

...
 
Егоистичните гаджета са трудно разпознаваеми, защото много добре играят ролята
Коментари Харесай

Егоистично гадже? Виж знаците, по които да познаеш

 

Егоистичните гаджета са мъчно разпознаваеми, тъй като доста добре играят ролята на загрижения сътрудник, който е подготвен на всичко за дамата до него. Но дали в действителност е по този начин? Нима още има откровени и същински мъже, които вършат всичко без да имат задни мисли? Какво се крие зад миловидния тип на твоя сътрудник, който всяка вечер ти носи цветя и бонбони? Не мислиш ли, че го прави не толкоз за теб, в сравнение с за себе си? Да, може би на пръв взор наподобява благ и угрижен, само че тъкмо това е и задачата на егоистичните гаджета. Те мислят единствено и само по какъв начин ще наподобяват в очите на другите. Иска да се показа в най-хубавата светлина. Да е съвършеното гадже. Той. Заради себе си. Не, поради теб.

Но в случай че към момента имаш подозрения дали сътрудникът ти е лакомец, остани с нас. Ние ще ти покажем знаците, които го издават.

Говори само за себе си

Да, няма нищо неприятно в това да приказваш за себе си. И когато ти се случи нещо хубаво, напълно обикновено е да искаш да го споделиш. Но да приказваш единствено и само за себе си и да не се интересуваш от нея, макар че сте дружно, те трансформира освен в себелюбив сътрудник и в неправилния избор. Как е допустимо да сте дружно и да се чака да се подкрепяте един различен и да си споделяте всичко, като той даже не те пита по какъв начин е минал денят ти? Може би неговата индиферентност те кара да се чувстваш незначима за него. Не, блага. Той е цялостен лакомец. И казуса е в него, а не в теб.

Иска да го подкрепяш, само че не отвръща със същото

Още един от признаците на егоистичното гадже е, че той желае ти непрекъснато да го поддържат и стимулираш, само че за жалост не може да кажеш същото и за себе си. Независимо от обстоятелството, че си постоянно компактно до него, когато ти имаш потребност от помощ или от едно простичко „ имам вяра в теб “, в никакъв случай няма да го получиш от него. Егоистите не се интересуват от потребностите и възприятията на останалите, даже и когато става въпрос за техните половинки. Той е с теб, тъй като не желае да е самичък. Ето още една причина, която потвърждава какъв е.

Несигурен е

Понякога, когато един мъж е нерешителен, той може би наподобява себелюбив. И по тази причина е по-трудно да се дефинира дали той е лакомец или има ниско самочувствие. Затова не е нужно още през цялото време да му слагаш етикети. Първо го опознай добре, пробвай се да ти показа повече неща за себе си. Вдъхни му религия и убеденост.

Не си му приоритет

Когато ти имаш потребност от него, той не е до теб. И не се тормози от това. Нито пък изпитва някакви скрупули. Егоистичният мъж е този, който няма да освободи графика си, даже и за дамата до него. Много е релативно. Ако искаш да напусне работното си място, с цел да отидете на разходка или на обяд, тогава може би не си права. Но в случай че не е до теб в сложни и изключителни обстановки, които са се случили ненадейно и ти се нуждаеш от него, а той те оставя сама, то сигурно си влюбена в егоистично гадже.

Любов с изискване

Любовта е без изискване. Ти просто се влюбваш и обичаш. Отдаден си на този човек. Правиш всичко за него. И не искаш нищо в подмяна. Просто и той да те обича по същия метод, по който ти него. Но дали и той мисли по този начин? Любов с условия – не е обич. Любовта не е договорка, нито контракт. Тя е скъпа. И в случай че ти слага условия, в подмяна на които да получиш обич от него, знай, че този човек не изпитва нищо същинско към теб.

Не те пита нищо 

Някога питал ли те е по какъв начин се чувстваш? Какво ти се прави или какво обичаш да хапваш? Той не прави никакви опити да те опознае, тъй като не се интересува от теб. Иска красива кукла до себе си, само че не помни, че ти си жена на първо място останало. И ти имаш душа и чувстваш. Твоите страсти са не по-малко значими и значими от неговите. И в случай че той не прави никакви опити да се приближи до същността ти, губиш си времето с него. Егоистите не се трансформират и не съзнателен, че има и други хора на този свят, с изключение на тях самите.

Не помни това, което си говорите

О, това в действителност е гадно! Може да схванеш дали един мъж държи на теб, в случай че той помни всичко, за което си говорите до най-малката детайлност. Да, правилно е, че той е мъж и не отдава огромно внимание на нещата, които казваш, само че въпреки всичко, в случай че той не помни защо сте си говорили даже предишния ден, сигурно е участвал единствено физически на диалога ви. Това е знак, че той не е заинтригуван от теб, нито от това, което казваш. Пълен лакомец.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР